Thursday, July 27, 2006

Digigit Nabila

Perjumpaan dengan TNC batal malam tadi jadi aku tengok TV dengan family. Nabila dah mula kehabisan bateri dan dah asyik melendet kat aku. Sedang dia sembamkan muka dia kat perut aku….ADOIIIIII!!!!! Satu rasa sakit / pedih yang amat aku rasa kat perut kanan. Anak aku gigit! Aku kalau dia buat camtu aku tak marah tapi aku buat-buat menangis (sebenarnya nak menangis betul pun…pedih ooo!) Bila dia tengok aku camtu dia pun sedih dan mama dia usik dia "Haaaa tengok apa kakak dah buat…tak tau, ayah dah nangis!" Aku tengok anak aku muka dah cuak dah…tapi lepas tu dia kata ‘siannnn ayah’ sambil usap kepala aku. Dia kalau tengok orang menangis camtu – walaupun scene dalam TV! Lepas tu aku suruh dia pergi tidur sebab dah 9.30. Dia gigit tu bukan apa, gigi dia tengah mencanak tumbuh, gatal gusi dia agaknya.

Bila
aku tengok, berdarah jugak tempat dia gigit tu…time aku tulis ni pun masih terasa lagi pedih.

8 comments:

Sarah's Mummy said...

Bukanlah...aku baca ada sesetgh budak ni gigit sebab dia rasa suka sgt tapi dia tak reti express perasaan di time tu. Kira dia tgh rasa sayanglah tu...awww how sweet, slightly violent but nevertheless sweet. Lol.

Ayu said...

hahahaha sian koo tapi anak buah aku pon camtuh gak suka gigit masa dia tengah geram :)

Mamamanja said...

ilang macho cik abg kalo nangis

JBM8141 said...

ha ah biasanya lepas dia gigit kita tu, muka mesti innocent gila. mmg innocent la pun. tu yg ayah2 blank tu.

.:HalogamoRa:. said...

how old is nabila now?

x pe anak dera ayah sesekali he he

Azhar Ahmad said...

Takpe "love bite" dari anak sendirik!

Foxey said...

keskeskes.... how cuteeeeee.... sakit pun sakit laaaa....

blackpurple said...

Tu nasib baik kat baik kat perut..... hehe