Friday, June 09, 2006

Puteriku Nabila

Ini Nabila, anak tunggal (so far!) aku. Umurnya nak masuk satu setengah tahun. Belum boleh bercakap lagi tapi manjang ‘membebel’ dengan bahasa ‘Jerman’ dia. Tak tau le kalau dah bercakap nanti camne. Buat masa ni hobi dia suka baca (sort of) buku. Dari picture book untuk umur dia sampai le ‘Jane’s Fighting Ships Of World War II’….Pakcik aku kata dah besar nanti jadi profesor, sebab minat sangat dengan buku. Satu lagi minat dia ialah kucing. Asal nampak kucing aje mesti nak kejar. Nampaknya aku kena bela kucing la lepas ni!





2 comments:

Foxey said...

awwww... so cuteeeeee.... dengan rambutnya yg curly tu... simpan panjang mcm curly sue nanti... kecik2 dah ske baca buku ek... that's a good start... she'll become a brilliant person one day... :D

blackpurple said...

Teringat kat filem 'Curly Sue' tu ...... :D