Thursday, August 03, 2006

Melepak di rumah jiran

Aku kengkadang kalau ada masa aku suka menjenguk rumah jiran. Rumah jiran ni kecik aje tapi macam-macam ada kat dalam semua yang high-end punya. Anak-anak dia pun berlagak semacam aje. Bila rumah aku nak beli barang yang baik-baik macam-macam la diaorang kata…tengok la kata-kata dia orang ni….

“Let them brag. I personally will be laughing at the irony that more than half of those arm chair generals have not spent a single day as a real soldier & have never even fired a BB gun let alone an M16 or Steyr, but talk as if they're some military strategist.”

Aku kata : Korang pun baru setakat NS dah rasa macam editor Jane’s, Sun Tzu, Karl von Clausewitz, Rommel dengan Patton rolled into one. NS = real soldier jugak ke? Aku dengar nak buat BMT boleh pilih nak buat dalam gym berhawa dingin!

“yup... somebody.. in fact.. lots of people spoke about them... just read black hawk down.... laugh till you rolll down the hill.....”

Aku kata : Masih ada kutu yang mempertikaikan peranan 19 Mekanis di Somalia ye….

“lol... true... but still... lol! I think u forgot about the Sabah pirates incident where they overkilled the enemy with thier cannons from sea. he he~”

Aku kata : The truth is actually more sinister than that…all I can say that the ‘pirates’ aren’t really pirates.

“You know why they serve in UN peace keeping missions ? Because by doing so U.N pay for them !!!”

Aku kata : Well how about Timor Leste, where we have to dig our own pocket? And why should we go to others’ battle zone even though we are paid for it? It’s not our war! And why also u join UN Peacekeeping Missions too? Do you do it for the money or what? Why you also join in the US’s occupation of Iraq?

Tapi tu kira dah minority…tak macam dulu. Tapi yang aku concerned ialah sorang ni. Nick dia aku tengok kat forum Cari tu ada. Kat forum jiran pun ada…coincidence? I don’t think so…what’s the probability of two different persons sharing the SAME alpha-numeric nickname? Kat forum Malaysia yang femes tu dia letak lokasi dia KL. Anyway, kat forum rumah jiran ni bukan main dia mengutuk rumah sendiri (kalau dia Malaysian la…) Siapa dia ni? Agent Provocateur? Tak patriotik? Sewel? Ini postings dia:

whatever it is, the RMN is still no longer a match for RSN..period. unless some nuts have excessively wet dreams every night, the RSN could make toufu out of the RMN everytime.

wahhh...malaysia just issued a letter of intent for two lousy British designed light frigates, the nuts here go bonkers. All in, the RMN currently has four light frigates whilst RSN has six full fledged modern frigages. Look at the geography and tell me who's top heavy.

true. the sensors and harpoons on those formidables can reach and touch the lekius and kasturis without getting their hands wet. The perdanas and other fast attack crafts are desserts for the six formidables.

really? i thought the SAF could eat the MAF for breakfast. let alone the RMR.

Orang macam ni…mengkritik (mengutuk sebenarnya) di tempat orang…merendah-rendahkan keupayaan negara sendiri…apa patut buat kat dia?

4 comments:

Foxey said...

Hmm... sapa ek? Tak pasan la pasai lama dah tak lepak sana...

Azhar Ahmad said...

Kan senyap lebih bagus... Sori lama tak melawat!

blackpurple said...

Macam-macam 'wajah' manusia sekarang ni alpha.....

yipun said...

Biarkan je labu tu big brader, x ke mana ngan posting dia tu, dia tgh survey bod tu, lepas dah puas main ngan Debbie, maybe kita leh main ngan dia pulak :) kene bagi umpan yg dia leh makan ....