Tuesday, November 28, 2006

Masihkah Anda Ingat?

Posting ni adalah jawapan kepada pelawaan Sastri

1. Siapakah yang menghantar U semasa pertama menjejaki kaki ke alam persekolahan?
Ayah

2. Siapakah nama cikgu kelas U masa darjah satu tu?
Cikgu Zainab

3. Apakah perkataan bahasa Inggeris yang pertama kali diajar di sekolah?
Aiseh yang ni tak ingat

4. Siapakah nama ketua darjah anda semasa darjah satu?
Saya la!

5. Siapakah nama guru besar sekolah rendah anda semasa darjah satu?
Cikgu Ismail Endin

6. Apakah nama kelas anda semasa tingkatan satu?
1 Perdagangan 1

7. Apakah perkataan yang pertama kali u ucapkan pertama kali berjumpa hubby/bf or wife/gf?
Mmm…apa khabar?

8. Bagaimanakah u pertama kali memberitahu hb/bf or wife/gf yang u sukakan dia...
Awkward giler…but finally,” I Love You”

9. Masihkah ingat tempat kerja anda yang pertama?
Kerja sambilan kat farm strawberi…keje ‘betul’ kat Multi-Purpose Finance, KL

10. Masihkan ingat apa yang anda belikan dengan hasil gaji yang pertama?
Belanja family makcik (sebab tinggal rumah dia) Kenny Rogers

11. Masihkah ingat lagu favorite mata ayer u?
Teringin (Shima)

12. Masihkah ingat tempat pertama kali u berjumpa si dia..
Rumah dia

13. Masihkah ingat bila pertama kali u mula sembahyang?
Masa Tadika

14. Masihkan ingat bila u start blogging?
Bulan April 2006...

2 comments:

.:HalogamoRa:. said...

bro! jwpn no.11 caya la. ye la tempat jatuh lg kan dikenang ye tak he he

foxey said...

aisey... how come my comment refused to appear nih? keskeskes... cayalah... byk gak u ingat ni dude...