Sunday, April 22, 2007

Mari Merapu!

Hari ni aku kering idea…jadi aku nak merapu. Ok, dalam bidang hiburan, ada artis-artis Malaysia yang suka meniru artis lain dan selalu kena sound dalam media. Tapi tahu tak korang, artis omputih ada tiru artis Malaysia? Ada.....consider this:

Tahun 60an dulu A. Rahman Hassan tubuhkan satu band diberi nama Nirwana. Lagu hit mereka bertajuk ‘Tak Mengapa’. Tahun 90an pula Kurt Cobain pula tubuhkan Nirvana. Album hit mereka pula diberi tajuk…'Nevermind'. Kebetulan? You decide…

Sekian merapu aku untuk hari ini…

4 comments:

Amiene Rev said...

Salam,

Saya sedang mengemaskini senarai jaringan blogger. Blog anda disahkan wujud. Sekian, terima kasih.


Greeting,

I am updating my bloglist. Your blog is avaiable and confirmed. Thank you.

MiLd said...

Hehehe... Betullah!!! LOL! :D

Hasrul Halid said...

kehkehkeh! hang memang sempoi..!

Nasib baik geng 60an tu tak pekena marijuana dulu sebelum naik pentas!

neeziee said...

fakta ni.hehe.