Friday, February 22, 2008

Naik Pangkat Koperal!


Dalam posting terakhir tempoh hari aku ada kata, wife aku nak kena operate 25 haribulan kan? Tapi doktor awalkan lagi pada 18 Februari. Dan jam 11.24 pagi, lahirlah Muhammad Adham ke dunia ni....

Tapi Adham kena tahan kat wad dulu sebab doktor suspek infection...tapi test semua tunjukkan takde apa-apa. Tapi InsyaAllah sehari dua ni balik la rumah.....Aku buat entry ni on the run, so kena pergi dulu la ye!

p.s. Wife aku kata gaya Adham tidur macam aku.....

6 comments:

Anonymous said...

Tahniah..Selamat semuanya....jangan pulak ko jadi sarjen awal dari aku ya

mumuchi

Hasrul Halid said...

Tahniah bro... tahniah...

Anonymous said...

ALpha, congratsssss ye... camne nak sebut nama putera tu, Ad ham atau adham? jangan jadi cam my kazen, Adham di idramkan jadi cam A'dam hahhahaa lari context nama budak tu....


Yip

Anonymous said...

congrats....moga semakin murah rezki hang...-eddy-

tin said...

Tahniah Alpha sebab naik koperal.
sori, wa slow sikit terima semboyan. Al maklum la, kat sini static ada sikit lebey.

ni lagu khas untuk lu. wa taww lagu ni kureng accurate sikit, but here goes...

"With Arms Wide Open" - Creed

Well I just heard the news today
It seems my life is going to change
I closed my eyes, begin to pray
Then tears of joy stream down my face

With arms wide open
Under the sunlight
Welcome to this place
I'll show you everything
With arms wide open
With arms wide open

Well I don't know if I'm ready
To be the man I have to be
I'll take a breath, I'll take her by my side
We stand in awe, we've created life

With arms wide open
Under the sunlight
Welcome to this place
I'll show you everything
With arms wide open
Now everything has changed
I'll show you love
I'll show you everything
With arms wide open
With arms wide open
I'll show you everything ...oh yeah
With arms wide open..wide open

If I had just one wish
Only one demand
I hope he's not like me
I hope he understands
That he can take this life
And hold it by the hand
And he can greet the world
With arms wide open...

With arms wide open
Under the sunlight
Welcome to this place
I'll show you everything
With arms wide open
Now everything has changed
I'll show you love
I'll show you everything
With arms wide open
With arms wide open
I'll show you everything..
With arms wide open....wide open

Tin

anakwatan said...

Tahniah bro..lama tak lawat blog ko..dah jadi koperal rupanya..dalam navy ni kira dah dua balak..dah jadi leftenen ni..