Monday, January 07, 2008

Moving On

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Aku dah lama tak update blog ni pasal aku tengah dalam proses berpindah department. Kat department baru ni pulak PC takde...nak kena mintak admin bagi PC baru. So kepada pengunjung setia, sabar kejap ye.

Pasal entry 'Mari Melayan Banker Afrika', rasa aku setakat tu aje la sebab 'En Bersakar' dah tak contact aku lagi...gamaknya dia tahu dia dah kena balik! Entry 'Aku kena loteri' pun rasanya abis kat situ aje pasal e-mail 'Ryan Giggs' dah kena cancel Yahoo. Aku ingat itu aje la cerita geng Afrika ni.....

Tup2 timbul satu proposal (yang ulang cerita sama, tapi kali ni kat London, UK pulak!) Aku tak lepaskan peluang la!! Yang bestnya, si penipu ni amateurish sikit pasal :

1. Tak letak nama penuh si mati dan dalam email follow-up baru la dia letak, surname 'si mati' yang sama dengan nama bapak aku....haha.

2. Nombor telefon dia letak country code +44 (UK) tapi area code SAH bukan London (or anywhere in the UK) tapi kata area code 'your country' i.e Malaysia sebagai 011....

2 comments:

Anonymous said...

Pha, x abis lagi misi mat Afrika ni ek Pha :) adoooii rajin tul nak karang surat tu....

Foxey said...

pindah department baru... promoted ekk? :D

salam maal hijrah Al... semoga lebih bahagia, sukses dan bertambah rezeki tahun ini... :D