Thursday, March 12, 2009

Stupid, Or What?

Korang rasa pelik tak, kalau nak beli barang dari Perancis, kita guna penterjemah yang pandai dalam bahasa Rusia? Dan tak pelik ke kalau sebelum ni pun dah banyak kali dah barang Perancis dibeli tapi takde pun cerita camni? Macamana pulak dengan barangan Poland? Atau Pakistan? Tak nak pakai penterjemah Polish dengan Urdu?

Agaknya depa ni ingat, orang Perancis yang mementingkan bahasa kebangsaannya tak pakai langsung Bahasa Inggeris dalam urusan perniagaan antarabangsa. Atau pakai Bahasa asing terus....macam Bahasa Rusia, biar semua orang susah, gitu?

Aku tak tau camne cerita keseluruhannya tapi kalau part ni pun dah nampak temberang, camne? Masalahnya ramai yang percaya Si Botak Bulat tu.....ye la blog dia pun kan beribu2 hits satu hari....

1 comment:

umar_skyscooter said...

aslkm tuan rumah,cool blog,erm nk ajak tuan rumah ke blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkn blog ni yer,ok bye