Sunday, August 03, 2008

Mentaliti Kelas Ketiga (Part 2)


Gambar ni aku ambik masa Adham masih dalam wad. Nasib jugak hari dah petang, ruang parkir banyak yang kosong. Kalau tak dah sah aku jadi hijau dan humban kereta ni keluar dari kawasan HSB!! Harap spoiler aje cantik!!

2 comments:

Foxey said...

i pun tak ske bila kena camni... nak park tu, park la betul2... ni tak, selfish

baby Adham apa kaba? dah masuk berapa bulan umurnya ek?

tajudin said...

masa dia parking tu hujan tengah lebat sangat kot, tu yang tak nampak line tu...